Последно посещение: Сря Ное 29, 2023 6:19 pm Дата и час: Сря Ное 29, 2023 6:19 pm
 [ 3 мнения ] 
Кабинетът на ГЕРБ 
Автор Съобщение

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение Кабинетът на ГЕРБ
Кабинетът на ГЕРБ
БОЙКО Борисов до седмица щял да обяви кабинета си. Бързак !!!
КОЙ ли го формира ??? Къде ??? Защо ???
Гоце Първанов и Бойко Борисов са он-лайн. Безжично, т.е. потайно ...
Президентът-бракониер Гоце Първанов е опитен далавераджия. Този път използва личния си пудел Бойко Борисов, за да има пак власт. Но за всеки случай му е пратил агенти и комунисти за налюдатели и инструктори. Един от тях е Божидар Димитров - парашутистът на ГЕРБ в Бургас !!! Не е таен агент - просто комунист...
Вън ГОЦЕ от властта !!
Само така ще се дезинфекцира политическата сфера !!!
Внимавайте, защото Гоце и Бойко Б. брадърс действат !!!
По кабинета ще ги познаете ....


Вто Юли 07, 2009 2:05 pm Профил
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: Кабинетът на ГЕРБ
Кобург Велчев написа:
Кабинетът на ГЕРБ
БОЙКО Борисов до седмица щял да обяви кабинета си. Бързак !!!
КОЙ ли го формира ??? Къде ??? Защо ???
Гоце Първанов и Бойко Борисов са он-лайн. Безжично, т.е. потайно ...
Президентът-бракониер Гоце Първанов е опитен далавераджия. Този път използва личния си пудел Бойко Борисов, за да има пак власт. Но за всеки случай му е пратил агенти и комунисти за налюдатели и инструктори. Един от тях е Божидар Димитров - парашутистът на ГЕРБ в Бургас !!! Не е таен агент - просто комунист...
Вън ГОЦЕ от властта !!
Само така ще се дезинфекцира политическата сфера !!!
Внимавайте, защото Гоце и Бойко Б. брадърс действат !!!
По кабинета ще ги познаете ....
Ти просто тук задаваш риторични въпроси.
Не следите ли всички международните събития? Случайно да знаете среща между кого и кого се проведе в Москва последните два дни, съвпаднала с изборите в България и до съгласие по-кои въпроси се е стигнало между 1/4 еврейна по-майка - Барак Обама, набеждан както и Доган за "мюсюлманин" и еврейския хомосексуалист, припознаван от някои като "враг на днешния световен ред и глобализма" - Дмитрии Медведев. На кратко казано е постигнато съгласие да се укаже натиск над Иран и Северна Корея като Обама е получил за тази цел съгласие от Медведев, да бъдат "озъптени" ядрените програми на тези две страни, неудобни в момента за настоящия световен "ред", което е кодово название на зелена светлина от Русия, САЩ да се оправя както знае с Иран и Северна Корея и че Русия няма да се меси нито в съвета за сигурност, нито с адекватни и активни военни или дипломатически действия. На свой ред, Обама е гарантирал на Медведев /това вече в областа да догадките/, че проекта "Южен поток" няма да бъде пипан на този етап, че проекта "Набуко" няма как да бъде задействан докато Ахмадинеджад е президент на Иран, т.е. отлага се от страна на САЩ безсрочно /Путин го беше отложил от страна на Иран до скоро, с даване на лъжлив мигач по-посока Иран/, а че Михаил Саакашвили и украинската власт която сложи спица в колелата на Кремъл но се превърна във вашингтонска марионетка постепенно макар, са вече пътници, а също че режима Путин няма да има никакви проблеми в близко време с подривните групи на САЩ в Русия.
В Русия се състоя и една друга среща, с Гари Каспаров - спряган като основен противник на настоящия режим в Кремъл и водач на обединените опозиционни сили, на която Обама изрично е заявил, че няма да подкрепи опозицията "анти-Путин" и че спира финансовите "инжекции" и авоарите и, тъй като САЩ обръща тона и курса на Буш към Кремъл-доминиран от юдео-масонските източни ложи, близки индиректно до тези на САЩ чрез олигархията в Русия, доминирана също от евреи и полуевреи, чиято пък икономическа марионетка е Путин, колкото и да демонстрира мускули и да опитва да наложи частично свое мнение от време на време, известно е че Путин играе коварни двойни игри между антиамериканските сили и юдео-американо-масонското световно съзаклятие и сили на сатаната и че е една скрита и индиректна марионетка, макар пасивна на САЩ, която демонстрира "мускули" пред САЩ с плахи, неуверени" действия и предимно със словестно заиграване с антиамериканска риторика, само по-избори като хем гарантира спокойтствие и че ще запази Русия от ядрена война за разлика от "екстремно говорещите" сред които доста негови протежета срещу САЩ и еврейството там, хем че ще демонстрира мускули и ще гарантира независимост и икономическа сигурност и доминация на Русия в региона, както и че вече извоюва пълзящи победи на "тихия фронт", тъй като все пак руските патриотични сили бяха надигнали вой, а руснаците бяха поядосани на демонстрацията на мускули на Буш, с ядрения щит около Русия.
Позната е обаче руската патриотар-държавна фетишистка народопсихология. За тях е важно за болшинството от тях, да си виждат заводите и москичите че не са пипнати и че имат армия и оръжия колкото американците, независимо кой и защо ги държи и към какво ги води, както и че държавата им има териториален ръст или стабилност и че притежава природни блага и ресурси, независимо какъв процент от тия природни блага и ресурси отиват при тях. Това е тяхната имперска и същевременно патриотарска и инертна същност и полуроболепно мислене, което се забелязва както и параноята и при нашето гласуване и логика, нямаща нищо общо с изконния български дух, психология, мислене и реакции...
Само че школника на ЦК - Борисов, не е даже Владимир Путин и в случая няма да му е нужно дори и толкова патриотарщина да демонстрира и плахост в предателствата, колкото и Путин, просто защото няма грам съпротивителни сили срещу себе си, а истинските съпротивителни сили бяха разцепени, разединени или обезкуражени тотално у нас на тези последни избори, с гръмовната победа на пораженството.
След тази среща, излезе и веста буквално преди броени часове че САЩ е дала зелена светлина цитирам, за нападение над Иран от страна на Израел, а Хилъри Клинтън е призовала за затягане на санкциите срещу Иран и Северна Корея.
От седмици наред, паралелно с нашите изборни интриги, тече едно активно мероприятие срещу иранския президент, както на американският сайт за видео youtube.com, така и в цялото медийно и интернет пространство какъв зъл диктатор е преизбрания с убедително мнозинство ирански президент, как пребивал "мирни протестиращи" въоръжени с автомати и американски узита и два пъти по-малко от протестиращите в негова подкрепа искрено, по-които те стреляха и които провокираха пред камерите на допуснатите западни медии в "недемократичния" Иран /иранските служби установиха връзката между британското и американското разузнаване и протестите, както и финансовите потоци и въоръжението от там, при това от журналисти за което има и арестувани в момента/. Това активно мероприятие тече от месец и нещо и негови автори са купени от запада души от ирански произход, продали се заради юдиното желязо на юдео-масонската световна чума!
В така стеклите се събития, ние можем само да предположим каква ще е нашата роля и от къде и защо Борисов чакаше нареждания за съставяне на кабинет, инструкции, списък с имена или ако има свой /в което се съмнявам/ чакаше удобрение от господарите които му налха парите и осигуриха медийния комфорт у нас, за да придобие този изборен резултат.
От друга страна, ние не бива да подценяваме ролята която ще изиграе откровенния агент на МОСАД /медиите повърхностно го наричат "агент на ДАНС и МВР"/ - Яне Янев и неговата новоизлюпена с авоари отново от вън партийка, която си подготвяше благодатна почва отдавна в медийното и политическо пространство. Нека не подценяваме смешния резултат на тази партийка и това че тя влезе с откровени изборни фалшификации в ущърб на ДПС която вече изпълни своята управленска мисия пред външните си господари и от Лидер - партия на олигарси, но все пак на непридвидими в парламента олигарси и от не съвсем удобни за външните сили явно депутатски листи, олигарси които все пак упражняваха рекет пред тукашните силни на деня.
Настоящото мнозинство в идния парламент, ще е не ционистко като предишното и като израелско-синьото и проамериканско, както и ултрабрюкселско, а ще е стотици пъти ултрационистко, ултраамериканско и ултрабрюкселско, придружено обаче от новата потребност на ционистите и техните спътници англо-саксонците, водени от юдео-масони и еврейски банкерски династии, наречена ислямофобията и параноя от ислямския свят. Тъй като либералната идея, идеята за "толерантност", "световно братство и равенство" и пр., които също се указаха един отровен газ за нашето национално съществувание, единсво и сила стават вече непотребни и за самите юдео-масони и ционисти, защото започват да работят полека срещу техните сегашни потребности, цели и амбиции.


И тук както Хитлер се е изразил, от еврейна-правозащитник, идва ред на "кървавия евреин" вече. Тук вече еврейна свали своята маска на "човеколюбец, либерал, демократ, ляв" и под маската на "дясно, консервативно и традиционалистично" или пък някакво неясно "дясно" и размито понятие, започва да всява своята исламофобия и цели на сблъсък между ислямския и християнския свят и религиите въобще, понеже интернационализма и космополитизма бяха донякъде само ефекти и обслужиха потребностите и целите му, както и утопията за "равенството", а комунизма даже му стана вреден и непотребен както и лявото, защото взе да излиза държавата му Израел много извън лозунгите на Кашел Леви Мардохай - Маркс, за "гоите".За това сега на помощ, след либерали, мутиралите в либерал-марксисти и капиталисти екскомунисти и "правозащитната" партия - ДПС и от израелско сините демоНОкрати които се изчерпаха и техния мираж и илюзия, тяхната утопия както и миража наречен комунизъм по-който нашия народ вървеше се изчерпаха и рухнаха, те решиха да ги разрушат вече сами и сега идат на ход вече онези които трябва да създадат изостряне на отношенията и мира между християнската и ислямската цивилизация, в полза на "Великият Израел" - световен господар, заедно със спътниците му - имперските сили САЩ и Великобритания и сега неминуемо вече трябва да има такива които да канализират българският гняв и да го насочат и респективно целия европейски и християнски, и от позицията на "крайно десни", "националисти" или консерватори да го пренасочат към ислямския свят, който е последната пречка и последната стена пред еврейско-американската световна инвазия...


Респективно можем от тук да си направим изводите че следващата власт ще е обезателно подкрепена от РЗС, а може би индиректно срещу заплащане и от "Атака" и Борисов от къде и защо очаква указания, от кои имена да се състои правителството му, както и защо днес, след тази прословута среща и неслучайни новини оповести вече първите министри...

А тук трябва да знаем и колко е коварна мисията на РЗС и ГЕРБ и към какво тресавище това управление ще доведе България и българите, когато тези българи - "гои" са опиянени че отново идва нещо "ново и по-малко зло" от предишното, ако въобще можем да ги делим.

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Сря Юли 08, 2009 8:45 pm Профил WWW

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение ЗАЩО ГЕРБ, БСП и ДПС са отново заедно ??
ЗАЩО ГЕРБ, БСП и ДПС са отново заедно ??

Предложението на Синята коалиция агенти на ДС да не са председатели на комисии в Парламента е било отхвърлено с гласовете на ГЕРБ, БСП и ДПС !!!!!

Ето го "антикомуниста" Бойко Борисович, пуделът на ГОЦЕ Първанов и червената мафия. Герой от наглото царство на мутрите !!!

На първата среща на "хероя" Бойко Борисов с прикриватурата на Борис Велчев ясно се видя, че това е среща на приятели, единомишленици...., друзя. От едно и също котило. Поради което в прокуратурата НЯМА да има промени. Никакви. В ГЕРБ има ПЕТ агенти на ДС, "професионалисти" кадровици, а черният агент на ДС - др. Божидар Димитров бил лична отговорност на великия БОЙКО. Ех, недоучил Бойко.....

На думи БОЙКО Б. е антикомунист, дори дядо си ни предложи /бил убит след 9-ти/, но с действията си показва, че е част от техния голям отбор. НЕ стават ли ГЕРБ "Б" отбор на червената мафия ???

Отново си излъган, народе ?????


Пет Юли 17, 2009 6:10 am Профил
 [ 3 мнения ] 


Кой е на линия

Регистрирани потребители: CommonCrawl [Bot]


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB , Almsamim WYSIWYG © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: Ioan Arnaudov